TERMENI SI CONDITII

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII
Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul https://www.cearasoia.ro/ implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.
https://www.cearasoia.ro/ este administrat de SC 3G Personal SRL cu sediul in str.St.O.Iosif,nr 20, Petrosani , inregistrata la Registrul Comertului cu nr J20/164/2003,CUI RO15233799
Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului https://www.cearasoia.ro/ fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:
Pentru a putea cumpara de pe https://www.cearasoia.ro/, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru.
In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.
In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Responsabilitati privind produsele
Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ SC 3G Personal SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice paguba aparuta prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator. Returnarea produselor se poate efectua in conformitate cu dispozitiile OG 130/2000.

Conform legislatiei, clientul are dreptul de a returna un produs intr-un interval de 10 zile de la momentul primirii acestuia. Costurile transportului in caz de returnare vor fi suportate de SC 3G Personal SRL doar in conditiile in care produsul returnat prezinta defecte de fabricatie, nu corespunde comenzii clientului sau daca informatiile expuse pe site nu corespund produsului comandat. Pentru oricare alte motive, clientul este obligat sa suporte costurile de returnare si cheltuielile generate de comandarea produselor. Pentru acceptarea returnarii unui produs, clientul se obliga sa expedieze produsul impreuna cu ambalajul acestuia si oricare alt accesoriu insotitor si sa ataseze alaturi de produs toate documentele emise de SC 3G Personal SRLIn conditiile in care coletul returnat nu este complet, SC 3G Personal SRL are dreptul de a refuza ridicarea acestuia.

Pret si modalitati de plata:
Preturile prezentate includ TVA de 19%. si se calculeaza la cursul BNR valabil din ziua facturarii. La suma finala se adauga 2 % pentru acoperirea comisioanelor de schimb valutar, perceputa de banca prin care se face plata externa. Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi in moneda LEI si va fi echivalentul pretului prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare.
Plata produselor se efectueaza prin transfer bancar, in numerar/cash,  sau prin credit/ debit card la plasarea comenzii online.

Informatii privitoare la livrare:
Termenul de livrare este de maxim 7 zile lucratoare de la data confirmarii platii dumneavoastra . Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra. In acest caz livrarea se va realiza in 10 (zece) zile lucratoare incepand cu ziua confirmarii platii produselor prin transfer bancar în contul nostru

RO23 UGBI 0000 3720 1665 2RON – Garanti BBVA Deva

Taxele de livrare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus si sunt urmatoarele:

  •  Romania „1 kg” <1KG 19 lei + 1 leu fiecare kg suplimentar

Livrarea se face de catre o societate de curierat, la domiciliul clientului.
In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii.

Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca dumneavoastra doriti si sunteti de acord cu acest lucru.
Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 24 ore de la primirea coletului.

Greseli de tiparire
SC 3G Personal SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta

Drepturile de autor (Copyright)
Intregul continut al site-ului https://www.cearasoia.ro/, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC 3G Personal S.R.L. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul https://www.cearasoia.ro/ sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail comenzi@e-lumanari.ro

Politica de confidentialitate
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC 3G Personal S.R.L. cu sediul social in str. St.O.Iosif nr. 20, Petrosani, numar de ordine in Registrul Comertului J20/164/2003, cod unic de identificare RO15233799., are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este: informarea cumparatorului privind situatia contului lor de pe e-lumanari.ro, informarea cumparatorului privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.
Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de comanda acceptati ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a e-lumanari.ro si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre e-lumanari.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre e-lumanari.ro, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la sediul societatii din str.St.O.Iosif,Bl.2B/2/20,Petrosani,jud.Hunedoara, Romania.
De asemenea, e-lumanari.ro poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre,asiguratori.
Informatiile dumneavoastre cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unei cereri expres formulate.

Limitari privind utilizarea anumitor tehnici de comunicatie la distanta
Art. 1. – Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului:
a) sistem automatizat de apel fara interventie umana (automat de apel);
b) telecopiator (fax)
c) adresa de posta electronica (e-mail)
Art. 2. – Utilizarea altor tehnici de comunicatie individuala la distanta in afara celor prevazute la art. 1 nu este permisa daca exista un refuz manifestat de consumator.
Lista cuprinzand tehnicile de comunicatie la distanta
a) imprimat neadresat;
b) imprimat adresat;
c) scrisoare tipizata;
d) publicitate tiparita cu bon de comanda;
e) catalog;
f) telefon cu interventie umana;
g) telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext);
h) radio;
i) videofon (telefon cu imagine);
j) videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatura sau ecran tactil);
k) posta electronica (e-mail);
l) telecopiator (fax);
m) televiziune (teleshopping).

Litigii
Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si SC 3G Personal S.R.L. In cazul unor eventuale conflicte intre SC 3G Personal S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.
Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Diverse
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.
Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual https://www.cearasoia.ro/.